Over Dem

Dantumadeels Eerste Mechanisatiebedrijf (nu DEM bv) vind zijn oorsprong in het jaar 1965 zij is in die tijd gestart als een toeleverancier voor de agrarische markt maar is nu een bedrijf wat zich toespitst op de agrarische, industriële en tuin en park sectoren.


DEM heeft  tegenwoordig een breed segment wat met betrekking tot techniek goed op elkaar aansluit. De afdeling industrie is in 1998 aan ons bedrijf toegevoegd met de verkoop, reparatie en onderhoud van laadschoppen, hydraulische kranen en verreikers ook deze afdeling heeft er mede voor gezorgd dat wij onze kennis sterk konden verbreden. Als voordeel breder inzicht in de markt en een goed onderbouwd advies naar onze klanten.

In 2005 heeft DEM ook het bedrijf 'de gazonmaaier' te Leeuwarden overgenomen. Zij waren al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de verkoop en reparaties van tuin, park en golf machines voor particulier en professioneel gebruik.
Tegenwoordig hebben wij drie afdelingen verdeeld over twee vestigingen die vertegenwoordigd zijn in de landbouw, industrie en de tuin, park en golf sector.
Hiermee hebben wij bereikt dat wij de professionele klanten evenals de particuliere klanten zeer goed van dienst kunnen zijn.

DEM bv kan u in alle drie activiteiten van dienst zijn met ondersteuning van: 
reparatie en onderhoud, verkoop met ondersteuning van vakkundige vertegenwoordigers, tevens kunnen wij u een goed advies geven in financieringzaken, garantieplannen en onderhoudsplannen.

Tot ziens bij DEM!